fbpx

Bepaal lekker zelf de toekomst met begeleiding van Desterradum.

Wiskunde A bijles geven?

De beste wiskunde A bijles wordt hier gezocht

Desterradum helpt studenten op een prettige manier wiskunde A bijles geven. Wij denken dat prettig werken voor tutoren leidt tot prettig leren voor leerlingen. Om daarbij te helpen ondersteunt Desterradum tutoren met een goede basiskennis, software, en hardware. Als tutor neem jij de verantwoordelijkheid en daarmee krijg je zelf ook wat leuke voordelen.

Vrij in te delen bijles agenda

Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor het verzorgen van alle bijles voor jouw leerlingen, maar wanneer jullie het doen is helemaal aan jou als tutor.

Lekker bijles geven vanuit huis

We werken alleen via ons online platform, en daarom hoef je nooit ergens heen. Het kan dus vanuit je eigen huis, of zelfs vanaf Ibiza. Dat scheelt weer reistijd en fietsbenzine.

Super handige bijles tools

Lekker simpele verwerking van alle administratie, klantgegevens en uitbetalingen. Het Desterradum systeem staat garant voor al het rompslomp, als tutoren doen wij lekker wat we leuk vinden.

Passie voor bijles en educatie

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken en je hoeft ook niet een top expert te worden. Desterradum heeft hart voor educatie en jij kunt gaandeweg meer leren om effectief bijles te geven.

Schrijf je hier in voor StarTracker*

Vind jij bijles geven tof en leuk om te doen? Wij ook! Schrijf je meteen in en leer ons kennen.

Heb je nog vragen?

Stuur ons een bericht via het contactformulier als je nog vragen hebt, we staan je graag te woord.

Scroll to Top

Verstuur wachtwoord

Inloggen

Ik ben een

Ben je student en wil je lesgeven bij Desterradum, registreer je dan als tutor.