Welkom bij Desterradum

Wij zijn ontstaan uit een diepe passie voor wetenschap, de kunst van het begrijpen. De naam Desterradum komt van de Latijnse spreuk “pedes in terra ad sidera visus” dat strikt vertaalt naar “met de voeten op aarde en de blik naar boven gericht”. Wij geloven dat iedereen zijn blik naar boven werpt, zij het letterlijk of figuurlijk, allemaal willen wij meer.

Als Beta studenten met zeer brede interesses hebben we al veel te maken met data wetenschap en kunstmatige intelligentie. Kort geleden kregen wij het idee om kunstmatige intelligentie te gebruiken om te analyseren wat het beste werkt voor onze leerlingen. Het is onze missie om leerlingen gelukkig te maken door ze keigoed te laten presteren op school, en studenten te helpen aan een flexibele bijbaan die goed betaald. Op dit momenten hebben we hard prive tutoren nodig.

Wil jij flexibel bijles geven en heb je tegelijk ook nog interesse in leren en data wetenschap, dan is dit jou plek. We zijn een kleine en jonge startende onderneming met start-up aspiraties. Alle input is welkom en iedereen is vrij om zelf binnen Desterradum te ondernemen. We staan voor je klaar als je iets wil leren en oppakken.

Vul dit formulier in en sluit je aan bij de Desterradi

Met het versturen van dit formulier krijgen wij een melding binnen met jou voorkeuren. Als wij jou een leuke en flexibele bijbaan kunnen aanbieden laten we dit snel weten. We hopen snel kennis met je te maken!

Scroll to Top